Hírek, tippek, sztorik
Receptek versenyekre, felmelegedő vizekre
Az alábbi mixeket kiválthatjuk kész bojlikeverékekkel is, ha nem érzünk magunkban annyi magabiztosságot. Édes-Gyümölcsös alaprecept Kirívóan édes bojli, melyet kis méretben a dobálós versenyeken és rövidebb horgászatok alkalmával is sikerrel használhatunk,...
Receptek versenyekre, felmelegedő vizekre
Az alábbi mixeket kiválthatjuk kész bojlikeverékekkel is, ha nem érzünk magunkban annyi magabiztosságot. Édes-Gyümölcsös alaprecept Kirívóan édes bojli, melyet kis méretben a dobálós versenyeken és rövidebb horgászatok alkalmával is sikerrel használhatunk,...
Robin Red avagy a mágikus összetevő
Robin Red avagy a mágikus összetevő A Robin Red, valószínűleg nincs olyan pontyhorgász a Földön, aki ne hallott volna a legendás Robin Red termékről. A leghíresebb termék a világon „legendás” hírű...
Robin Red avagy a mágikus összetevő
Robin Red avagy a mágikus összetevő A Robin Red, valószínűleg nincs olyan pontyhorgász a Földön, aki ne hallott volna a legendás Robin Red termékről. A leghíresebb termék a világon „legendás” hírű...
Receptek
Monster Crab & Maple recept Melegebb, iszapos vizekre ajánlott ! 10kg liver alapmix + a folyékony adalékok: 150ml Monster Crab aroma 50ml Krabbe aroma 100ml Maple aroma 200ml Mussel Juice...
Receptek
Monster Crab & Maple recept Melegebb, iszapos vizekre ajánlott ! 10kg liver alapmix + a folyékony adalékok: 150ml Monster Crab aroma 50ml Krabbe aroma 100ml Maple aroma 200ml Mussel Juice...
A máj, mint természetes eleme mixünknek
A máj, mint természetes eleme mixünknek A máj különféle formáiban elismerten rendkívül hatékony táplálkozási és vonzerő forrás, amióta a pontyhorgászatban jelen van. Nagyon fontos szerepet játszik a bojli gyártás során.A...
A máj, mint természetes eleme mixünknek
A máj, mint természetes eleme mixünknek A máj különféle formáiban elismerten rendkívül hatékony táplálkozási és vonzerő forrás, amióta a pontyhorgászatban jelen van. Nagyon fontos szerepet játszik a bojli gyártás során.A...
Lactalbumin - más néven "savófehérje"
Lactalbumin - más néven "savófehérje" A laktalbumin, más néven "savófehérje", a tejben található és savóból nyert albumin. A laktalbumin sok emlős tejében található. Vannak alfa- és béta-laktalbuminok; mindkettő a tejben...
Lactalbumin - más néven "savófehérje"
Lactalbumin - más néven "savófehérje" A laktalbumin, más néven "savófehérje", a tejben található és savóból nyert albumin. A laktalbumin sok emlős tejében található. Vannak alfa- és béta-laktalbuminok; mindkettő a tejben...
Mi az a betaine HCI ?
Mi az a betaine HCI ? A betain, amire először a cukorrépa feldolgozása során figyeltek fel, nem más, mint a természetben gyakran előforduló aminosav. Vízben könnyen oldódik, pH-értéke semleges.A betain egy...
Mi az a betaine HCI ?
Mi az a betaine HCI ? A betain, amire először a cukorrépa feldolgozása során figyeltek fel, nem más, mint a természetben gyakran előforduló aminosav. Vízben könnyen oldódik, pH-értéke semleges.A betain egy...